Dag van het Misbruikte Kind 2021

Het is ons gelukt om weer een bijeenkomst voor lotgenoten te organiseren, waarvoor wij jullie dan ook van harte uitnodigen. 

Onze jaarlijkse lotgenotendag Dag van het Misbruikte Kind zal plaatsvinden op 25 september 2021. Wij hebben weer de ons inmiddels vertrouwde ruimtes bij Landgoed De Horst, De Horst 1 te Driebergen, weer ter beschikking.

Vanaf 10:00 uur ontvangen we je graag met koffie of thee. Om 10:30 uur gaan we plenair van  start. Na een gezamenlijke ochtendprogramma en een verzorgde lunch kun je ’s middags een workshop naar keuze volgen. We sluiten de dag af om 16:00 uur met een borrel en muziek. Inhoudelijke informatie volgt spoedig.

Wij stellen het zeer op prijs als jullie zo snel mogelijk aanmelden middels onderstaand formulier.

 

Aanmelden kan tot en met 11 september. Lukt aanmelden niet, mail dan naar: info@revief.nl. 

Voor deelname vragen we een eigen bijdrage van €35,00 Donateurs betalen €30,00. Heb je een laag inkomen of een uitkering, dan betaal je € 17,50. Is die prijs nog steeds bezwaarlijk, neem dan even contact met ons op via email: info@revief.nl . Dit bedrag is inclusief lunch. Je aanmelding is definitief wanneer dit bedrag is overgemaakt op rekeningnummer NL27 RABO 037.43.00.356 van Stichting Revief. Aanmelden kan – graag vόόr 4 september – via ons digitale aanmeldformulier. Na aanmelding ontvang je meteen de bevestiging van aanmelding. Uitgebreide informatie ontvang je in augustus per e-mail. Je ontvangt dan ook de uitnodiging om je workshop keuze en eventuele dieetwensen door te geven

Partners en begeleiders zijn ook welkom. Zij dienen zich ook aan te melden via onze website.

Het team van Revief houdt de veiligheid van iedereen in de gaten en waarborgt die ook waar nodig. Wij houden de corona-maatregelen in de gaten.

Verder willen wij je ook attent maken op de belangrijke informatieberichten die wij plaatsen op Facebook: https://www.facebook.com/StichtingRevief

We zien er naar uit jullie te ontmoeten.

Hartelijke groet, namens bestuur en kerngroep,

Ellen, Jayne, Freddy, Rosemary, Thérѐse, Stefanie, Peter, Dorine, Anne, Maaike, Mariska, Leonieke en Jan.

Positief effect 

Telkens weer blijkt dat lotgenotencontact een positief effect heeft op het herstelproces van mensen die seksueel misbruikt zijn. Daaromh heeftRevief lotgenotencontact tot haar kernactiviteit gemaakt. Andere activiteiten vloeien hieruit voort.

Let op: we hebben vernomen dat het formulier niet altijd werkt. Indien dit gebeurt, zou u uw aanmelding dan kunnen sturen naar info@revief.nl? Alvast bedankt voor uw medewerking.

    Reacties zijn gesloten.