Agenda

Is er bij u in de buurt een activiteit rondom lotgenotencontact rondom seksueel misbruik? Geef het door, dan vermelden wij het in de agenda.

Vanaf oktober 2018: Het 8 maanden Traject: Krachtig verder na seksueel misbruik – Utrecht

Belief en Beleef organiseert het Halfjaar Traject in een nieuw jasje: het 8 maanden traject voor lotgenoten. Er worden verschillende therapeutische methodieken ingezet, om jouw verhaal en perspectief van verschillende kanten te belichten. Samen sta je sterk en kom je verder. Leer te bewegen in de instabiliteit van het leven en (her)ontdek jouw verhaal, jouw kracht, jouw dromen! Klik op deze link voor meer informatie.

17 november 2018: Symposium ‘Positieve seksualiteit na seksueel misbruik’

Op 17 november organiseert Hulpverlening na seksueel misbruik het middagsymposium ‘Positieve seksualiteit na seksueel misbruik’. Dit is het laatste symposium dat wij op deze manier gaan neerzetten, dus, als je deze vorm van kennisoverdracht fijn vindt, grijp deze kans.

Meer info

23 november Project Unbreakable in Alphen aan den Rijn.

Op zaterdag 23 november organiseert Revief weer Project Unbreakable voor mensen met een verleden van seksueel misbruik. Op deze dag ga je, herkenbaar of niet herkenbaar, op de foto met een uitspraak van de dader. Revief’s ervaring is dat dit heel helend blijkt te werken.

Meer info en aanmelden.

Vrij 7 december t/m zo 9 december: (vast)houden en (los)laten – De Glind (nabij Amersfoort)

(on)breekbaar zijn. Wat van je verleden neem je mee naar jouw toekomst? Wat laat je achter? Wat mag uit de koffer en wat is juist helpend om mee te nemen? Hoe help je jezelf wanneer je iets los wilt laten maar het niet lukt om er helemaal van los te komen? Welke hulpbronnen heb je binnen jezelf of je omgeving? Durf je deze bronnen aan te boren? Wat mag zichtbaar worden van jouw weg en wat niet?
Via allerlei oefeningen kom je in contact met jouw eigen creativiteit. Inzichten worden beeldend verwerkt in een houten kistje. Jouw eigen, unieke, betekenisvolle kistje.
Dit weekend is bedoeld voor vrouwen die in hun leven te maken hebben gehad met (seksueel) misbruik. Wil jij onderzoeken wat (los)laten en (vast)houden voor jou betekent? Dan is dit weekend iets voor jou!
Klik hier voor meer informatie


Afgelopen evenementen:

  • Mazzaze Massage dagen 2017 – Revief
  • Lotgenotendag – Skip
  • Dag van het Misbruikte Kind – Revief
  • Verwendag 2017 
  • Ik (innerlijk kind) dag Hanny Lynch

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.