Wie zijn wij

Stichting Revief

Stichting Revief is in juni 2013 opgericht om lotgenotencontact te organiseren voor mensen die in hun kindertijd seksueel misbruikt zijn en om initiatieven van lotgenoten te ondersteunen. Revief draait 100% op de inzet van vrijwilligers. We hebben een bestuur dat de grote lijnen uitzet en een actieve Kerngroep. De Kerngroep bestaat uit lotgenoten en is het hart van de organisatie. Hier worden activiteiten voor de doelgroep georganiseerd, ideeën geopperd en nieuwe initiatieven ontplooid. Daarnaast heeft Revief een aantal adviseurs.

Onze missie

Stichting Revief staat voor ‘Kracht in Kwetsbaarheid‘. Kinderen die te maken krijgen met seksueel misbruik zijn op jonge leeftijd in hun groei en levenslust beschadigd. Dat maakt hen als volwassenen vaak kwetsbaar. Tegelijkertijd zijn zij vaak krachtig. Revief wil een herkenbare en zichtbare organisatie zijn voor lotgenoten in hun kracht én in hun kwetsbaarheid

Onze visie

Revief zet zich in voor het creëren van een veilige ruimte voor mensen die in hun jeugd seksueel misbruikt zijn. Een ruimte waarbinnen we vanuit respect en verbinding kunnen ervaren, leren en helen.

Judith Herman zegt hierover in ‘Trauma en Herstel’:

De eerste stap op weg naar herstel is dat de overlevende weer macht krijgt. Zij moet zelf de drijvende kracht zijn achter het herstelproces. Anderen kunnen wel advies, hulp, bijstand, genegenheid en verzorging bieden, maar zij kunnen haar niet genezen. Interventies die de overlevende van haar macht beroven, kunnen nooit bevorderlijk zijn voor haar herstel, hoezeer haar directe belangen er ook mee gediend lijken te zijn.

In dit proces blijf je zelf verantwoordelijk voor je eigen groei.

Onze mensen

Het bestuur van Stichting Revief

Kerngroep

Anne

Ellen Vogelezang

Stefanie Terpstra

Jan

Jayne

Jayne

Mariska

Mariska

Rosemary

Rosemary Lengton

Freddy

Adviseur Stichting Revief

Therese Bravenboer

Therese Bravenboer

Leonieke Bijvoet

Leonieke Bijvoet

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.