Wie zijn wij

Revief

Stichting Revief is in juni 2013 opgericht om lotgenotencontact te organiseren voor mensen die in hun kindertijd seksueel misbruikt zijn en om initiatieven van lotgenoten te ondersteunen. Revief draait 100% op de inzet van vrijwilligers.

Onze missie

Stichting Revief staat voor ‘Kracht in Kwetsbaarheid‘. Kinderen die te maken krijgen met seksueel misbruik zijn op jonge leeftijd in hun groei en levenslust beschadigd. Dat maakt hen als volwassenen kwetsbaarder. Tegelijkertijd zijn zij krachtig.

Onze visie

Revief zet zich in voor het creëren van een veilige ruimte voor mensen die in hun jeugd seksueel misbruikt zijn. Een ruimte waarbinnen we vanuit respect en verbinding kunnen ervaren, leren en helen.

Judith Herman zegt hierover in ‘Trauma en Herstel’:

De eerste stap op weg naar herstel is dat de overlevende weer macht krijgt. Zij moet zelf de drijvende kracht zijn achter het herstelproces. Anderen kunnen wel advies, hulp, bijstand, genegenheid en verzorging bieden, maar zij kunnen haar niet genezen. Interventies die de overlevende van haar macht beroven, kunnen nooit bevorderlijk zijn voor haar herstel, hoezeer haar directe belangen er ook mee gediend lijken te zijn.

Onze mensen

Werkgroep

Anne

Ellen Vogelezang

Stefanie Terpstra

Jayne

Jayne

Rosemary

Rosemary Lengton

Freddy

Adviseur Revief

Therese Bravenboer

Therese Bravenboer

Leonieke Bijvoet

Leonieke Bijvoet

Reacties zijn gesloten.