Steun ons

Revief draait 100% op de inzet van vrijwilligers en is voor haar financiën afhankelijk van fondsen en donaties.

Revief is een maatschappelijke organisatie zonder winstoogmerk. We hebben een ANBI status (Algemeen Nut Beogende Instelling). Giften, donaties en legaten zijn daardoor aftrekbaar voor de belasting.

Je kunt Revief op verschillende manieren steunen:

Wordt donateur

Zoals zovelen stichtingen is ook Revief mede afhankelijk van haar donateurs. Als donateur geef je onze organisatie meer beweegruimte en kunnen wij meer organiseren voor de lotgenoten. Donaties aan Revief zijn (onder voorwaarden) fiscaal aftrekbaar.

Wordt vrijwilliger

Bij jij de vrijwilliger die graag helpt bij organiseren van evenementen? Vind jij het net als ons belangrijk dat het taboe rondom seksueel misbruik wordt doorbroken? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Lees alle informatie nu online en meld je aan!

Wordt sponsor

Bedrijven kunnen ons steunen door hun expertise of producten kosteloos ter beschikking te stellen. Uiteraard zijn bedrijfsdonaties ook mogelijk. Neem contact op voor de opties.

Via uw testament

Het is ook mogelijk om Stichting Revief op te nemen in je testament. Vanwege de ANBI-status hoeft Stichting Revief geen successierecht of schenkingsrecht te betalen over erfenissen en schenkingen.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.