Project Unbreakable 2018

Vorig jaar werd project Unbreakable georganiseerd op 17 november. Project Unbreakable heeft inmiddels plaatsgevonden in 5 provincies en dit keer was de provincie Overijssel aan de beurt. Dit keer waren we te gast bij: stichting Focus, expertise centrum voor herstel en ervaringsdeskundigheid, Zerboltstraat 63, in Zwolle (http://www.focuszwolle.nl)

We startten de dag met koffie/thee vanaf 10 uur en om half 5 sloten we de dag met een hapje en een drankje weer af.

Prijs voor deelname, inclusief koffie/thee, lunch, hapje en drankje was € 25,00, voor donateurs € 20,00.

Project Unbreakable

Een uitspraak van een cursist die bij Centrum Venwoude diverse trainingen heeft gevolgd:

Project Unbreakable heeft meer voor mij gedaan, dan jaren therapie”

Ieder project kost geld en dit jaar hebben wij speciaal voor dit project o.a. een financiële ondersteuning gekregen van Venwoude Levensschool. Venwoude Levensschool staat voor persoonlijke ontwikkeling en organiseert hiervoor regelmatig trainingen en opleidingen op Centrum Venwoude in Lage Vuursche. Het idee achter project Unbreakable zien zij als een grote stap in de persoonlijke ontwikkeling en de daaraan gekoppelde heling van slachtoffers van seksueel misbruik. Ieder jaar keert Venwoude Levensschool vanuit hun Project van je Hart een bedrag uit voor een project waar het hart warm van wordt en dit jaar is Stichting Revief bedeeld met een mooi bedrag, waardoor we de deelnameprijs per persoon laag kunnen houden. Wij zijn Levensschool Venwoude zeer dankbaar voor het geschonken bedrag.

Een uitspraak van een cursist die bij Centrum Venwoude meerdere trainingen heeft gevolgd:

Dankzij De Opening en ademtrainingen op Venwoude ben ik een ander mens geworden. Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen, kunnen ontdekken wie ik ben en wat wil. Ik heb meer rust gekregen in mijn hoofd en lijf”

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door:

Venwoude Levenschool

Op www.venwoudelevensschool.nl kun je nalezen wat voor opleidingen en trainingen bij Venwoude Levensschool te volgen zijn.

Lindenberg Trading B.V.

Voor dit evenement hebben wij een donatie ontvangen van Lindenberg Trading B.V.

Stichting Focus

Stichting Focus heeft de ruimte belangeloos beschikbaar gesteld

Reacties zijn gesloten.