Voorstellen nieuwe bestuursleden

Sinds het begin van dit jaar heeft Revief twee nieuwe bestuursleden. Hoog tijd om eens kennis te maken!

Dorine Boudewijn

"Ik ben Dorine Boudewijn en ben blij me te mogen voorstellen als de nieuwe voorzitter van Revief. Het is een lang gekoesterde wens om iets voor lotgenoten te betekenen. Het zaadje daarvoor is geplant toen ik zelf meedeed aan een lotgenotengroep via Slachtofferhulp Nederland. Ik heb het contact daar als zo ontzettend waardevol ervaren en die waarde wilde ik op de een of andere manier graag overdragen aan anderen. Revief kwam toen al op mijn radar, maar actief iets ondernemen, daar was het nog te vroeg voor.

Toen ik in 2018 als bezoeker naar de Helden Awards ging, kwam het balletje echt aan het rollen. De positieve impact die dat evenement teweeg bracht, daarmee wilde ik aan het werk. Ik besloot mee te werken aan de tweede editie van de Helden Awards, die intussen deel uitmaken van onze prachtige stichting. Ik geloof heel sterk in de kracht van verhalen: de verhalen die je als kind te horen krijgt, de boeken die je leest, het verhaal van je idolen en het verhaal dat je jezelf vertelt. Het verhaal dat ik mezelf vertelde over mijzelf is niet altijd positief geweest. Toen ik in het diepste van mijn traumaverwerking zat, had ik gewild dat er voorbeelden waren, lotgenoten die al verder op weg waren om me aan hun verhalen op te kunnen trekken. Dat gun anderen ook: weten dat het beter kan worden.

Buiten Revief heb ik mijn eigen mode-atelier en coachpraktijk. Creativiteit staat bij mij voorop en vind je terug in alles wat ik doe. In mijn vrije tijd ga ik graag de natuur in, lees ik (vooral kinderboeken en non-fictie), maak ik muziek en ben ik zijdelings betrokken bij de organisatie van folkconcerten en muziekworkshops. Mijn enthousiasme daarvoor neem ik nu ook mee naar Revief."

Dorine Boudewijn

André Vervloet

Beste allemaal,

Sinds sinds begin 2020 ben ik bestuurslid van Revief. Graag wil ik mij even voorstellen. Ik heb een keer een kort gedichtje geschreven waarin ik mijn leven samenvat:

5 jaar: een kleuter, totaal getraumatiseerd.
15 jaar: een puber, diep naar binnen gekeerd.
25 jaar: arbeidsongeschikt, beschadigd, totaal verward.
35 jaar: werken, kinderen, het leven weer opgestart.
45 jaar: geld, succes, bijna een kakker.
55 jaar: tijd om terug te slaan, de leeuw is wakker.

Wat betreft de laatste 2 regels:
Samen met mijn partner ben ik eigenaar van een diëtistenpraktijk met zo’n 20 diëtisten. Naast lotgenoot ben ik ook vader van een lotgenoot. Toen ik erachter kwam dat ook mijn dochter slachtoffer is geweest, was dat voor mij de laatste zet (de leeuw werd wakker), om mij daadwerkelijk in te gaan zetten voor de belangen van lotgenoten. Belangenbehartiging zie ik dan ook als mijn belangrijkste taak als bestuurslid. Aangezien de functie van penningmeester ook nog vacant was, heb ik ook die taak op mij genomen.
André Vervloet

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.