Unbreakable 2017 wordt voorjaar 2018

Het is inmiddels een jaarlijkse traditie: project Unbreakable medio november… Om diverse redenen heeft stichting Revief helaas moeten besluiten Unbreakable dit jaar uit te moeten stellen naar maart 2018. Project Unbreakable heeft inmiddels 5 provincies aangedaan en in maart 2018 is de provincie Friesland aan de beurt. Inschrijven voor dit bijzonder mooie project kan vanaf medio januari 2018. De exacte datum, tijden en locatie maken we in januari bekend.

Voor vragen kun je mailen naar: info@revief.nl.

Project Unbreakable

Een uitspraak van een deelnemer:

Project Unbreakable heeft meer voor mij gedaan, dan jaren therapie”

Ieder project kost geld en dit jaar hebben wij speciaal voor dit project o.a. een financiële ondersteuning gekregen van Venwoude Levensschool. Venwoude Levensschool staat voor persoonlijke ontwikkeling en organiseert hiervoor regelmatig trainingen en opleidingen op Centrum Venwoude in Lage Vuursche. Het idee achter project Unbreakable zien zij als een grote stap in de persoonlijke ontwikkeling en de daaraan gekoppelde heling van slachtoffers van seksueel misbruik. Ieder jaar keert Venwoude Levensschool vanuit hun Project van je Hart een bedrag uit voor een project waar het hart warm van wordt en dit jaar is Stichting Revief bedeeld met een mooi bedrag, waardoor we de deelnameprijs per persoon laag kunnen houden. Wij zijn Levensschool Venwoude zeer dankbaar voor het geschonken bedrag.

Trainingen Venwoude Levenschool

Op www.venwoudelevensschool.nl kun je nalezen wat voor opleidingen en trainingen bij Venwoude Levensschool te volgen zijn.

Een uitspraak van een cursist bij Centrum Venwoude heeft gevolgd:

Dankzij De Opening en ademtrainingen op Venwoude ben ik een ander mens geworden. Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen, kunnen ontdekken wie ik ben en wat wil. Ik heb meer rust gekregen in mijn hoofd en lijf”