Dag van het Misbruikte Kind 2020

Let op: WE ZIJN VOL! U kunt zich nog steeds aanmelden. U wordt in dat geval geplaatst op de reservelijst. Indien een plaats vrij komt nemen wij weer contact met u op!

Door de maatregelen die ons zijn opgelegd door de regering, is het organiseren van evenementen niet toegestaan tot 1 september 2020. Onze lotgenotendag, de Dag van het Misbruikte Kind, staat dit jaar gepland op 19 september. Dit houdt vooralsnog in dat deze dag door zou kunnen gaan. Wij beseffen dat wij voor deze dag de nodige aanpassingen zullen moeten doen om o.a. de 1,5 meter maatregel te kunnen waarborgen. Wij zijn hierover al aan het brainstormen en wij zijn van mening dat wij ondanks de maatregelingen, weer een mooie dag zullen organiseren. Hoe de dag er dit jaar uit gaat zien, kunnen we nu nog niet zeggen, maar zodra wij meer weten, zullen we dit via de website en de nieuwsbrieven bekend maken.

De DvhMK zal traditiegetrouw weer plaatsvinden op Landgoed de Horst in Driebergen.

De voorlopige prijs van deelname is € 35, voor mensen met een uitkering is dit € 17,50 en voor donateurs is dit € 30. Mocht de deelnameprijs voor jou een belemmering zijn, stuur dan een mailtje naar info@revief.nl en kunnen we kijken wat wel mogelijk is. (Prijs van deelname kan door eventuele prijswijzigingen bij de Horst, nog veranderen)

Geld doneren voor een andere deelnemer, of als financiële ondersteuning van de DvhMK kan ook. Stuur dan even een mailtje naar info@revief.nl

Mochten de corona maatregelen verlengd worden naar een datum na 19 september 2020, dan zullen wij de DvhMK moeten annuleren.

Vooralsnog hopen wij je op 19 september (weer) te mogen begroeten.

Let op: Aanmelden kan nog tot 5 september 2020.

 

Aanmelden

    Reacties zijn gesloten.