Mazzaze Massage dagen voor lotgenoten

Er zijn twee verschillende arrangementen
om aanrakingen via massage te gaan ervaren.

  • de eendaagse, de massageproeverij
  • de tweedaagse, de massageontmoeting

Proeverij
Deze massage proeverij is een dag waarop aanraking als een heling wordt  ingezet.
Voor mensen met ervaring met seksueel misbruik is aanraking een lastig item vanwege de nare en moeilijke ervaringen. Tegelijkertijd is aanraken een lichaamsbehoefte die bovendien ook troostend en helend kan werken.
Op deze ene dag gaan we voorzichtig aanraken via massage.  Op een veilige manier waarin ieder zelf de regie heeft. Om te ervaren dat aanraken ook fijn kan zijn, en om te ervaren dat aanraken troost kan geven.  Deze dag helpt iedere deelnemer in het herstelproces van de negatieve ervaringen van seksueel misbruik.
In het programma van deze massage proeverij is er naast kennismaking  en oefening, massage waarbij de regie in handen van de gemasseerde ligt. Elke deelnemer gaat oefenen in aanraken en aangeraakt worden.
Proeven aan massages smaakt naar meer.

Details Massage proeverij

zaterdag 18 november 2017
9.30 – 17.00 uur
Lokatie De Horst Driebergen
De richtprijs voor deelname aan deze eendaagse workshop is  € 130,00
Bij aanmelding vóór 1 september 2017 is er korting van 10 euro!

Er zijn 20 plaatsen beschikbaar en om zeker te weten of je plaats hebt is het goed om je zo snel mogelijk aan te melden.

Ontmoeting

Deze tweedaagse massage ontmoeting gaat een stapje verder, er is via een goede opbouw met de regie in eigen hand meer ruimte om aanrakingen te ervaren via massage. Er staan verschillende massages op het programma. Allemaal met uitleg met het accent op het ervaren van aanraken en aan te raken.  Iedereen gaat vanuit beide posities aan de slag.
Bij de massage-ontmoeting is er na een rustige opbouw meer massage in alle rust met de regie in de hand van de gemasseerde. De meerwaarde van deze tweedaagse is de rust die je ervaart in een veilige omgeving. Je  kunt een flinke stap maken in je eigen ontwikkelingsproces. Twee hele dagen in deze veilige setting met  lotgenoten om je heen. Mooie dagen om veel ervaringen te delen, het mag er allemaal zijn.

Er is ruim voldoende begeleiding aanwezig onder leiding van Mazzaze.  Naast het programma van massage en oefeningen zijn er ook gezonde maaltijden en een overnachting op een eigen kamer.

Details Massage ontmoeting

9 en 10 december 2017
Zaterdag 10 uur – zondag 16.30 uur
Lokatie De Horst Driebergen
De richtprijs voor deelname aan dit tweedaagse arrangement  €260,00  geheel verzorgd inclusief 1 overnachting.
Bij aanmelding vóór 1 september is er korting van €10!
Er zijn 20 plaatsen beschikbaar en om zeker te weten of je plaats hebt is het goed om je zo snel mogelijk aan te melden.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.