Dag van het Misbruikte Kind 2019

Wanneer: 14 september 2019
Waar: Landgoed de Horst Driebergen

DAG VAN HET MISBRUIKTE KIND 2019 IS VOL!

Op zaterdag 14 september 2019 organiseert Stichting Revief voor mensen die in hun kindertijd seksueel misbruikt zijn, de lotgenotendag ‘de Dag van het Misbruikte Kind’. We nodigen jou van harte uit deze dag met ons mee te maken. Vanaf 10.00 uur ben je van harte welkom voor een kop koffie en kun je onder het genot van een kop koffie of thee en wat lekkers de dag beginnen.

Programma

Het programma start om 10.30u. De lezing in het ochtendprogramma wordt deze keer verzorgd door Ted Kloosterboer. De ochtend wordt afgesloten met het ritueel waarbij we stil staan bij het kind in ons.

Na de (vegetarische) lunch volgt de workshopronde. De workshops zijn van diverse aard, zoals:

  • partner workshop,
  • creatieve workshops
  • informatieve workshops.
  • Ritje achterop bijzondere motoren (voor helmen wordt gezorgd)

Ook zal huisdichter Bernhard Christianssen weer verhalen van deelnemers op bijzondere wijze verwoorden.

We sluiten we de dag rond 16.15 uur gezamenlijk af.

Na afloop staat er voor iedereen nog een hapje en een drankje klaar.

Hou onze Facebookpagina in de gaten voor meer informatie over alle activiteiten op deze dag!

Zowel mannelijke als vrouwelijk lotgenoten zijn natuurlijk van harte welkom. Door de aard van ons verleden kunnen we makkelijk getriggerd worden, maar we zijn hier allemaal voor hetzelfde: erkenning en herkenning van onze eigen pijn en onze eigen kracht. Wees gerust dat het ream van Revief de veiligheid van iedereen in de gaten houdt en waar nodig ook waarborgt.

Locatie

Ook dit jaar zijn we weer welkom op de prachtige locatie van Landgoed De Horst in Driebergen, De Horst 1, 3971 KR Driebergen.

Aanmelding

DAG VAN HET MISBRUIKTE KIND 2019 IS VOL!

Voor deelname vragen we een eigen bijdrage van €35, donateurs betalen €30. Heb je een laag inkomen, of een uitkering, dan betaal je €17,50. Is die prijs nog steeds bezwaarlijk, neem dan even contact met ons op via email. Wil je voor iemand anders betalen? Dat kan natuurlijk ook en wordt erg gewaardeerd. Je aanmelding is definitief wanneer na aanmelding het bedrag is overgemaakt op Rabobank rekeningnummer NL27 RABO 0374.3003.56 van Stichting Revief.

DAG VAN HET MISBRUIKTE KIND 2019 IS VOL!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.