Stichting Revief

Sinds 2013 staat Stichting Revief staat voor ‘Kracht in Kwetsbaarheid‘. Kinderen die te maken krijgen met seksueel misbruik zijn op jonge leeftijd in hun groei en levenslust beschadigd. Dat maakt hen als volwassenen vaak kwetsbaar. Tegelijkertijd zijn zij vaak krachtig. Revief wil een herkenbare en zichtbare organisatie zijn voor lotgenoten in hun kracht én in hun kwetsbaarheid. Wij trachten een veilige omgeving te creëren voor slachtoffers van seksueel misbruik. Meer over de stichting

Wat doen wij

Revief organiseert dagen waarin lotgenotencontact voor mensen die als kind seksueel misbruikt zijn centraal staat. Door het bespreekbaar te maken willen wij de taboe doorbreken. Naast het organiseren van onze eigen evenementen ondersteunen wij ook meerdere initiatieven van lotgenoten.

Onze Events

Mazzaze Massage dagen voor lotgenoten

In samenwerking met Mazzaze bieden wij twee speciale arrangementen aan. Deze arrangementen staan in het teken van aanrakingen via massage en het ervaren van het helende effect van een liefdevolle massage na het trauma van seksueel misbruik.

De Dag van het Misbruikte Kind

Op een van de twee laatste zaterdagen van september organiseren wij jaarlijks de Dag van het Misbruikte Kind. Op deze dag staan we bewust stil bij het misbruikte kind in ons. Deze dag staat in het teken van ontmoeten en delen.

Project Unbreakable

Project Unbreakable doorbreekt de stilte om seksueel misbruik. Wij hebben dit alom bekende project naar Nederland gebracht. Dit event vindt in 2018 weer plaats!

Verwendag

Elk jaar organiseren wij een Verwendag. Deze dag staat in het teken van genieten, plezier en ontspannen. Dit wordt zowel voor mannen en vrouwen, als alleen voor vrouwen georganiseerd.

Geld doneren

Als donateur van Revief geef je onze organisatie meer slagkracht. Met onze donateurs laten we de subsidiegevers ook financieel zien dat we een achterban hebben. Dankzij onze donateurs kunnen we activiteiten organiseren en kunnen wij een oprechte steun voor lotgenoten van seksueel misbruik zijn.