Stichting Revief

De stichting Revief staat voor ‘Kracht in Kwetsbaarheid‘. Kinderen die te maken krijgen met seksueel misbruik zijn op jonge leeftijd in hun groei en levenslust beschadigd. Dat maakt hen als volwassenen vaak kwetsbaar. Tegelijkertijd zijn zij vaak krachtig. Revief wil een herkenbare en zichtbare organisatie zijn voor lotgenoten in hun kracht én in hun kwetsbaarheid. Wij trachten een veilige omgeving te creëren voor slachtoffers van seksueel misbruik.

Wat doen wij

Revief organiseert dagen waarin lotgenotencontact voor mensen die als kind seksueel misbruikt zijn centraal staat. Door het bespreekbaar te maken willen wij de taboe doorbreken.

Onze Events

Mazzaze Massage dagen voor lotgenoten

In samenwerking met Revief biedt Mazzaze twee speciale arrangementen aan. Deze arrangementen staan in het teken van aanrakingen via massage en het ervaren van het helende effect van een liefdevolle massage na het trauma van seksueel misbruik.

 

De Dag van het Misbruikte Kind

Op een van de twee laatste zaterdagen van september organiseren wij jaarlijks de Dag van het Misbruikte Kind. Op deze dag staan we bewust stil bij het misbruikte kind in ons. Deze dag staat in het teken van ontmoeten en delen.

Dit event is afgelopen, maar je kunt nog nalezen wat wij tijdens dit event hebben gedaan.

Project Unbreakable

Project Unbreakable doorbreekt de stilte om seksueel misbruik. Wij hebben dit project naar Nederland gebracht.

Dit jaar wordt er geen Project Unbreakable georganiseerd, maar lees meer over de voorgaande editie.

 

Verwendag 2017

Elk jaar organiseren wij een Verwendag. Deze dag staat in het teken van genieten, plezier en ontspannen. Dit wordt zowel voor mannen en vrouwen, als alleen voor vrouwen georganiseerd.

De Verwendag 2017 was een succes. Lees meer over het evenement.

Naast het organiseren van onze eigen evenementen ondersteunen wij ook meerdere initiatieven van lotgenoten.